'


You lift me up when I am low
You are the sun that makes me grow
Let's get rid of old remorse
'Cause the truth is that I am yours


just pull the trigger

Jag klarade examen. Jag klarade alla proven. Jag har varit på kryssningen. Jag har varit hemma. Jag har varit på after ski, jag har varit i Älvsund och träffat många saknade personer, jag har varit på sport center och jag drack för många shots. Jag har solat. Jag har läst.
Jag borde vara glad. Men jag känner mig bara tom. Vet ingenting.
Jag är fortfarande utmattad, eller mer utmattad än jag var innan skulle jag faktiskt påstå. Nu har jag tid till det. Nu kan jag vara utmattad. Och med det har jag ingen lust. Ingen som helst lust eller motivation.

Imorgon ska jag på introduktion på ett spa där jag ska börja jobba helger iallafall. Jag får hoppas att orken och motivationen till något alls kommer tillbaka då. Men det känns inte så nu.

Godnatt.

jag och min fina gotlänning. ska se ledsna ut för att det är
över nu. jag lyckats inte så bra. ser bara störd ut.

natten är ung och jag ligger vaken.

Imorgon börjar min examen.
Jag är trött, helt slut. Jag har läst igenom samma saker tusen gånger om och jag vet inte om något har fastnat eller om jag bara gjort det rörigare för mig. All anatomi, latin, kemi, fysik, dermatologi gör mig tokig. Jag måste klara det. Jag ska klara det. Men tror inte jag kan göra mer nu.
Lägga mig och sova, andas och inte stressa upp mig mer. Inte få panik. Jag har haft panik några gånger den här veckan, och magont. Men nu är jag mest matt. Orkar inte läsa, jag stirrar tomt på papprena.
Och hela lägenheten luktar klorin efter min kur på mina skolkläder som jag jobbat på att få ordentligt vita igen. Jag tror jag har lyckats.
Jag ska ta en dusch, kolla igenom iallafall instuderingsfrågorna igen, sedan sova. Som jag ska sova. Tills jag blir väckt av min fulla pojkvän som kommer hem någongång inatt. (har jag räknat med iallafall).
Han har förresten gjort min vecka lite lättare, stöttat mig och fått mig att känna mig lite tryggare även om jag känner mig helt vilsen. Världens finaste är han.

Kan väl kanske skriva om något annat än min examen. Berätta att mina föräldrar och min lillasyster kom ner på besök förra helgen. På fredagen så satt vi på deras hotell och hade det lite trevligt. Och på lördagen gick jag på stan med mamma och Veronica och Per låg hemma och sov.
På eftermiddagen kom även min moster med sin sambo, vi åt ute allihopa. Drack lite vin och gick på teater. "Klungan". Det var mycket roligt, skrattade så vi blev  helt matta och fick ont i huvudet. Man fick liksom inte riktigt tid till att andas. Men det var mysigt.
Det var det. Jag och Per och tryckt in lite mysiga saker också mellan min skola och mitt plugg. Gått längs norr mälarstrand, varit på nationalmuseet och sett Lust och Last utställningen och åkte till Drottningholm idag och gick runt där. Väldigt mysigt. Skönt att pausa lite från mina oändliga högar med papper.

Nu blev det hemskt mycket. Men eftersom jag inte är den som uppdaterar sådär jätte tätt så kan man ju dela upp inlägget och läsa en del i taget..
Godnatt.


so happy i could die

jag försöker plugga. jag försöker koncentrera mig. jag försöker, försöker, försöker att inte hoppas för mycket. att inte elda upp mig för mycket. för då faller jag så hårt. men det skulle vara så bra, så skönt, så perfekt om allt gick min väg nu. jag skulle behöva det så mycket.

men jag låter mig själv iallafall vara glad av tanken på hur det kan bli. och jag är iallafall glad utan att vara rädd för att bli besviken över att per kommer på onsdag och stannar längre än till söndag, så länge att jag inte ens vet hur länge han stannar och står ut med mig här i stockholm.

jag är glad över att det är 15 dagar kvar tills jag är klar. helt klar. att 15 månaders slit och stress äntligen kommer vara över. lättnaden kommer vara så stor. jag kan inte ens tänka mig tanken. jag blir yr bara jag tänker på hur det kommer att kännas att stå där, onsdag 20 april, om två veckor och vara klar.
likt en ballong med ett litet hål och all luft pyser ut. så kommer det bli med mig. jag ska fira så mycket. och jag ska sova så mycket.

nu ska jag ge ingredienserna en ny chans, anatomin en ny chans.
godnatt.

(Jag vet att man ska ha stor bokstav efter punkter och sånt. Jag vet det. Jag struntar bara i det ibland.)

tangled up in blue

Veckorna går så snabbt och jag hinner knappt andas, även om jag under dagarna kan tycka att de går så segt.
Jag var hem förra helgen, det blev fest rakt igenom. Joe och Oskar övertalade mig och Per så till slut kom vi med till sportis på fredag kväll, hade väldigt trevligt.
Somnade med världens största leende på läpparna med min fina fina Per. Sov sammanlagt 3 timmar. Klev upp och traskade ner på isen och började om. Åt ingen korv, som vanligt. Man har alltid med sig den där jävla korven men nästan aldrig äter jag någon ändå.
Isen slutade med att Per ramlade och fick en bruten näsa och sönderslaget ansikte, sönderslaget av isen dårå. Hemskt charmig var han. Efter lite om och men fick jag honom hem till sängen innan jag tog mig vidare till afterskin men till kvällen vaknade han till, men inte helt hel.
Sedan inte så jätte pigga söndagen, och måndag morgon åkte jag tillbaka till Stockholm, trött. Men så värt.

Okej. Har väl inte mer att säga. Behövde väl inte säga detta egentligen heller. Igår kom min fina Emma hit och myste med mig, åt ananas och jordgubbar. Efter att stått vid busshållplatsen och hoppats på att någon av buss 40 skulle ha Emmas väska som hon glömde. Gumman.
Nej nu ska jag gå, hejdå. godnatt.


Såhär söt blev han efter man fått bort det mesta av blodet.
Ändå älskar jag honom faktiskt lite lite mer.

RSS 2.0