som en känsla i förvari dina ögon, är det lättare att va.
jag trivs bättre i dina ögon.

you are all the good notes.

Jag har hunnit fylla år sedan jag skrev sist. och hunnit massa annat också. Hunnit komma tillbaka till Stockholm.
Men har en obehaglig känsla, som jag inte kan skaka av mig. Känns som om det är någon som lägger ut benet framför mig, jag snubblar över dem och försöker förgäves hålla mig kvar på benen men balansen sviker mig och jag ramlar.
Det är jobbig känsla och jag vet inte varför jag har den. Men snart kommer väl orken och motivationen tillbaka och allt kanske inte kommer att kännas jobbigt om ett tag. snart kanske saker och ting klarnar jag hatar att inte veta.

save me for a day

Har just läst färdigt andra Harry Potter boken. De är fortfarande spännande och jag gråter på samma ställen och skrattar på samma ställen som när jag läst dem innan. Är en otrolig nörd när det kommer till Harry Potter. Liksom väldigt många andra. Men nu när jag läst de här två igen så får jag en så mysig känsla, som från när jag var 10 och 11 då mamma läste dem för mig och Rickard när vi skulle sova. Det var så spännande och så himla mysigt. Och min mamma var den bästa i hela världen. Men det är hon fortfarande.

Jag har varit i Stockholm nu sedan måndags kväll och de här två dagarna har jag varit på Kerstin Florian kurs. Så nu har jag ett nytt produktmärke som jag kan arbeta med. Det var väldigt roligt och skönt också då vi fick göra en Kerstin Florian ansiktsbehandling på varandra.
Valborg firade jag i Gävle hos Marielle och Claes. Med dem, Helena, Per, Håkan, Andrea och barnen. God mat, massa vin, hundsökande i skogen, brasa, lek med tilde och endel diskussioner. Då de andra bestämde sig för att sova så bestämde jag och Per oss för att vi skulle ta taxi och gå ut. Det blev dyrt. Men det var roligt. Det är lätt att det spårar ur endel, vi är inte riktigt frisk någon av oss. Men det blir roligt.
Och en dyr svarttaxi resa tillbaka.

Så det blev lyckat. Och träningsvärk hade jag i armarna i två dagar efter att ha burit runt på fina lilla Tilde större delen av kvällen. Jag ska väl lägga upp bild någon dag, men det blir inte idag. Dålig på det där nu.
Godnatt.

RSS 2.0