Jobbhelg

Har jobbat hela helgen. Men det gör mig inte speciellt mycket.
Har fått tid att bara ta de lugnt och vila upp mig då det inte är behandlingar och så på helgerna utan bara lugnt ute i butiken. Och hemma har jag haft sex and the city maraton för mig själv och tagit något bad. Mycket skönt.
Började tolv idag och gör det även imorgon så blir nästan som helg ändå då jag får sova ut två dagar.

Min stockholmlängtan har iallafall gått över men jag ser framemot rammstein och att få vara i staden litegrann, kommer bli väldigt kul. Så en hotellnatt med hjärtat mitt.

De senaste veckorna har jag känt mig ur balans. Mycket oro, trött och stressad. Vilket gjort mig väldigt yrig och lite borta i tankarna. Sedan tappade all motivation för träning eller att ta hand om mig själv överhuvudtaget. Men. Jag börjar komma tillbaka igen.

Det här var ett konstigt inlägg. Men det är ett inlägg iallafall.
Kram på er. Hejdå.

I would like to believe you were right


Kan inte sluta lyssna.

år efter år.Vad mycket man förändras genom åren.
På alla sätt och vis.

.

Fick en så plötslig jättestor längtan efter att bo i Stockholm igen.
Men de går väl över.
Ska iallafall dit den 17 februari. Får hoppas det mättar längtan.


2012

Nu är det 2012 och det ska fortsätta så som jag avslutade 2011.
Lyckligt. Och låta de känslor som växer mer och mer växa ännu mer.
Nyårsafton som var firades med älskade och fina vänner.
Tolvslaget pussades in och lovades ännu ett år till tillsammans och fina Ulrica fick också vara med och kramas. Sedan fortsatte vi in i det nya året. Och jag insåg ännu en gång hur stort det jag har verkligen är. Sedan blev minnena lite för suddiga, vilket känns väldigt frustrerande. Men mintun ska jag nog låta bli nästa gång. Kan jag iallafall intala mig själv nu.

Snart är det februari och jag kommer bli sambo på riktigt.
Det känns spännande, skönt, roligt och HELT rätt. Vi började diskutera igår om hur vi ska göra med mat osv. Per tyckte att jag skulle hjälpa till att betala hans snus. Jag håller inte riktigt med.
Nu ska jag avsluta dagen på jobbet och åka hem mot Hassela, är ledig ända tills på måndag. Jag ska SOVA och träffa fina vänner och familj.
Hejdå.

Per hade en ironisk afton.


RSS 2.0