Glädjen

Imorse vaknade jag och hade världens finaste sms av världens finaste kille. Som jag saknar honom nu. Och som jag älskar honom. Känner mig så ofattbart lyckligt lottad över att den här fantastiska killen älskar mig och vill leva med mig. Min man. Ska pussa ihjäl honom imorgon.
Idag håller jag mig hemma med familjen i fagernäs. Igår kollade jag och mamma på lets dance sedan blev jag ivägtjatad till sportcenter. Hade som vanligt väldigt trevligt. Idag sov jag ut ordentligt sedan åkte jag till backen och kikade på sm, åkte och hälsade på yohanna och Haldor som tagit över Pers gamla lägenhet. Kändes så konstigt att vara där då de målat om och hade massa möbler. Nu ska jag umgås med lillasyster resten av kvällen.


Angeltävlingen 2012

Så var årets angeltävling över. Lite skönt att det bara är en gång om året för satan så sliten man blir. Men SÅ kul jag hade. Vi började redan lite på fredagen och åkte till sportcenter och umgicks. Värmde upp lite. Och lördag morgon ringde klockan kvart i 7 och skjutsen kom halv 8. Ut på isen. Vi fick inte ett enda napp men vi hade trevligt iallafall. Vi fortsatte upp på sportcenter, blev lite sen men vad gör det. Vi kom därifrån sent också. Sen åkte vi till mysiga vildmarksbyn där vi badade, drack, åt, bastade, pratade och hade det så bra. Efter badandet var vi ännu mer slut men vi orkade upp till sportcenter en sväng. Och hela dagen och kvällen var sådär bra hela tiden så man kan leva på det länge.
Nu ligger jag ensam i lägenheten då min fina sambo har åkt till Kalle för att fortsätta till Malta imorgon tills på söndag. Saknar honom redan och tycker redan att de är tråkigt ensamt. Men Ulrica kommer snart och umgås lite. Lite Linnea Ulrica tid.
Nej Hejdå.


som en gnagande fråga


Ensamtid en hel lördagkväll. Tråkigt. Imorgon åker jag till Stockholm igen för kurs måndag och tisdag. Jag ska få träffa Emma. Fina vännen.

Bästa vänner

Haha jag måste bara. Jag kollade igenom bilder jag laddat upp på bloggen och de här två dök upp.
Kunde först inte ens komma på när tusan detta kan ha varit men det var sommaren 2010 hos Emma Sund. Mysig och mycket rolig kväll med mina fina tjejer, grillat, gitarr, sång och tequila.

Min bästa BÄSTA Ulrica.


Trivsamt

Jag trivs så mycket just nu. Lägenheten har vi fått ordning på och det är så mycket hemtrevligare nu än jag hade det då jag bodde själv. Nu känns det som ett hem. Som vårat hem. Vi har varit sambos i två veckor och det går kanon. Och det är så skönt. Det känns skönt.
Jag ligger och i sängen och njuter, ska snart slå igång Hugo Cabret. Ny favoritfilm! Stor favorit. Mysfilm. Sen somna till Vänner. Per jobbar natt så får sova ensam till 7. Suger lite.
Hejdå

RSS 2.0