skiter i de där med rubrik

Förra veckan åkte jag Per, Lovisa och Rickard till Stockholm tidigt på morgonen.
Vi gick på stan, jag gick och hälsade på min skola. Det kändes så konstigt. När jag gick in genom dörrarna så kändes det inte som att det var tio månader sedan jag var där senast, det kändes som om jag var på väg upp till en ny skoldag. Märklig känsla. Men det var kul att träffa mina fina lärare och fina Sara som jobbar i recpetionen nu.
Sedan drog vi oss iväg till hotellet. Fick en trevlig överraskning när vi kommer in och ser att toaletten är inglasad, otroligt roligt. Det fanns ett skynke man kunde dra för för att få vara lite ensam, men de lyste igenom om man hade lampan tänd. Vilket var ännu roligare.
Nej sedan på kvällen var konserten, Rammstein. Det var tredje gången jag såg dem och de var bättre än nån gång tidigare. Helt fantastiskt. De är så häftiga att se, så bra, så hårda, så grova och roliga. Som en teaterföreställning nästan. Per har börjat medge nu att han också tyckte de var väldigt bra!
Sedan drog vi ut på sjätte tunnan och Sophie kom och gjorde oss sällskap, drack mjöd och hade väldigt trevligt och mysigt.
Lördagen drog vi hem igen och jag mådde inte alls bra, visst var jag lite bakfull men hotellfrukosten tog bort de mesta av den. Men min förkylning var jobbig. Ändå drog vi till vildmarksbyn på kvällen, eldade upp i kåtan, drack, pratade, myste och bastade. För att avsluta med att åka på sportcenter och lukta alldeles för mycket eld. Men så roligt jag hade. Det var en så grymt rolig helg.

Nu står jag och jobbar, har varit i Stockholm igen torsdag, fredag på kurs för ett nytt märke vi kommer att ta in på de nya spat. Jag är helt såld. Helt underbara produkter alltihop. Vill ha allt allt allt.
Nä nu får det vara. ikväll åker jag till Hassela igen, imorgon börjar Per flytta till mig. Vi blir sambos på riktigt. Släpet är hyrt. Och nu är det nära. Det känns lite overkligt. Spännande och otroligt roligt. Ett nytt kapitel, ett nytt steg. För mig ett stort steg. Många flyttar ihop efter någon månad tillsammans. Jag och Per har hållt ihop i två år så nu är det dags.


Grymt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0